0 produse - 0 lei Coș

Livrare

Condiții de livrare

Coletele vor fi expediate în zilele lucrătoare prin FAN Courier și Urgent Cargus.
Timpul de livrare este aproximativ de 5 zile lucrătoare (2 pentru expediere și 3 pentru transport), dacă produsele comandate se află la depozit. Livrările se efectuează în zilele lucrătoare, de luni până vineri.

După efectuarea comenzii, veți primi un e-mail de confirmare care va conține toate informațiile.
Imediat ce comanda dumneavoastră va fi expediată veți primi un e-mail cu numărul AWB pentru urmărirea coletului.
În majoritatea cazurilor curierul contactează clientul înainte de livrare, asta depinde de curierul care va livra coletul.
Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați la adresă de e-mail echipamente@unitedmotors.ro sau să sunați la nr. de telefon 0726700384.

Schimb/retur

Daca produsul primit nu este pe placul tau sau marimea nu ti se potriveste, il poti schimba cu alta marime sau alt produs. Tot ce trebuie sa faci este sa ne anunti printr-un email trimis la echipamente@unitedmotors.ro ca doresti sa schimbi produsul achizitionat si noi iti vom spune cum trebuie sa procedezi. United Motors iti ofera un termen de 30 de zile calendaristice in care sa te hotarasti daca doresti sa schimbi produsul sau sa il pastrezi.
In cazul in care doresti sa schimbi produsul trebuie sa te asiguri ca:
produsul se afla in ambalajul original (te rugam sa impachetezi ambalajul original intr-o punga sau in hartie inainte de a il sigila cu banda adeziva - nu vom accepta produsele care au banda adeziva direct pe ambalajul original), etichetele nu au fost rupte, produsul este nedeteriorat si nu prezinta urme de uzura sau folosire si este in stare de functionare
ATENTIE: produsele de schimb se vor expedia doar dupa ce primim produsele trimise initial catre tine si sunt verificate de catre colegii nostri de la depozit
Aveti dreptul, potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen legal de 15 zile (30 de zile pe united-motors.ro) de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.
Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail la echipamente@unitedmotors.ro .
In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:
de a returna produsul cumparat, in ambalajul original (va rugam sa impachetati ambalajul original intr-o punga sau in hartie inainte de a il sigila cu banda adeziva - nu vom accepta produsele care au banda adeziva lipita direct pe ambalajul original), etichetele nu au fost rupte, produsul este nedeteriorat si nu prezinta urme de uzura sau folosire si se afla in starea in care l-ati primit
sa returnati toate documentele ce au insotit produsul
in cazul in care produsul a fost achizitionat intr-o promotie ce include si un produs cadou, trebuie sa returnati si produsul cadou
Va rugam sa ne contactati la telefon 0726700384 sau prin email la echipamente@unitedmotors.ro , pentru a va comunica adresa de returnare a produsului si sa va oferim detaliile necesare cu privire la contactarea firmei de curierat.
Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.
Returnarea contravalorii se va efectua in termen legal de maxim 15 de zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract conform OG34/2014. Rambursarea contravalorii va putea fi amanata pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat. Prin prezentul paragraf nu se incalca drepturile de consumator.

United Motors - Magazin online de accesorii motoRO 15868422, J40/14678/2003
Sos. Pipera 44
București, sector 2
Tel: 0726 700 384 echipamente@unitedmotors.ro

Copyright © 2018 United Motors. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel